Pogoji nakupa

 

DOSTAVA IN PREVZEM


Dostavo vrši naš pogodbeni partner DPD Kurirska in paketna distribucija. Za informacije o pošiljkah se lahko obrnete tudi na njihovo telefonsko številko +386 (0)1 513 23 00 ali na e-pošto: info@dpd.si. Dostava se izvaja običajno v dopoldanskem času, zato je za dostavo priporočljivo navesti naslov, na katerem ste takrat dosegljivi. Obvezna je navedba telefonske številke, na katero vas lahko šofer pokliče v primeru nedosegljivosti. Če dostava pošiljke ni bila izvedena, vam šofer pusti sporočilo.

Po dogovoru je možen tudi osebni prevzem v našem skladišču v Industrijski coni Konus Slovenske Konjice (za točno lokacijo skladišča glej zavihek Kontakt/Kje smo). V tem primeru stroškov poštnine ni.

Večjih okvirjev (od 40x50 cm dalje) in občutljivih artiklov zaradi velike možnosti loma ne pošiljamo po pošti in je možen samo osebni prevzem. 

 

 

POŠTNINA


Poštnina za pošiljko do 5kg znaša 3,85€+DDV. Za težje pošiljke se obračuna poštnina po dogovoru. Za vrednost nakupa nad 70€ brez DDV se poštnina ne obračuna. 

 

 

ROK DOBAVE


Iz zaloge je rok dobave običajno 3-4 delovne dni. Za vsa izredna naročila je rok dobave po dogovoru glede na izvedbo naročil pri dobaviteljih, ki se izvajajo v 4-8 tedenskih intervalih. 

 

 

PLAČILO


Plačilo je možno na dva načina:

1. Po povzetju - pri poštnini se za stroške povzetja dodatno zaračuna 1,50€+DDV. Plačate šoferju, ki dostavi pošiljko.

2. Po predračunu - ni dodatnih stroškov. Pred plačilom je potrebno počakati na potrditev zaloge z naše strani. 

 

 

VRAČILO BLAGA


Kupec lahko v 14 dneh od nakupa vrne kupljeno blago brez navedbe razloga vračila. Strošek vračila nosi kupec. Blago mora biti vrnjeno neuporabljeno, nepoškodovano in v originalni embalaži s priloženim računom. Vsako vračilo na naše stroške bomo zavrnili. Kupcu bo kupnina za blago vrnjena na njegov TRR v 14 dneh po prejemu vrnjenega blaga. 

 


ARTIKLI NA SPLETNI STRANI

 

Prizadevamo si, da bi bili navedeni podatki pri artiklih na naši spletni strani pravilni, vendar ne jamčimo, da objavljeni podatki ne vsebujejo napak, ki niso osnova za nobene zahtevke.